Last update 31-01-2015

     Onze diensten __________________________________________

Home
Foto's
Video's
Nieuws
Onze diensten
Weetjes
De oude doos
Links

TSP   Total Sport Performance   workshop.

In deze workshop gaan we op zoek naar een stapje extra in uw sport prestaties. In een individueel- of groepsgesprek graven we op een rustige en vriendelijke manier door uw sportleven en proberen alle , niet-functionele, vastgeroeste gewoontes los te weken. De onderwerpen zullen zeer divers zijn. U mag altijd de richting bepalen. De door ons in 15 jaar triatlon en vele ATB tochten opgedane ervaring staat u ter beschikking. Dit gaat van fietstechniek tot mentale wedstrijd voorbereiding, van reisadviezen tot trainingsopbouw en alles wat u daar tussen kunt bedenken.

Gidswerk van meerdaagse ATB tochten.

In opdracht van reisorganisaties en zelfstandig verzorgen wij tochten op maat. Waar, wanneer en hoe u maar wilt.

Preparatie, advies en reparatie.

Niets is vervelender dan tijdens een ATB tocht met een kapotte fiets te stranden. Door onze grote ervaring met meerdaagse tochten door de Alpen, de Dolomieten en het Atlas gebergte kunnen wij u perfect adviseren over de onderdelen en uitrusting van uw ATB. Heeft u vlieg plannen met uw ATB? Wij hebben veel ervaring met het inpakken van fietsen in fietsdozen.

Onderhoud en reparatie workshops.

     In diverse workshops wordt o.a. aandacht besteed aan:

  Eigen onderhoud aan race en ATB fietsen. (kabels, remmen en versnellingen).

  Vakantieklaar maken van uw fiets en (nood)reparaties onderweg.

  Wielen.(richten, banden wisselen en body onderhoud).

Deze workshops worden bij voldoende belangstelling (min. vier deelnemers) in samenwerking met AVS fietstechniek in Petten gehouden op dinsdag avond en zaterdag ochtend. Kosten bedragen 25,- per workshop. Zie de nieuws pagina voor de datums. Voor alle drie workshops is er oefenmateriaal aanwezig maar, u mag ook aan uw eigen fiets sleutelen. U kunt zich via info@tmbs.nl opgeven.